Forfatter

Marie Beck Enemark Hairing


Marie Beck Hairing Enemark
LinkedIn

Uddannelse:
Cand. scient, MSc, Ph.d.-stud ved Aarhus Universitet

Forfatter & ejer

Velkommen til – jeg hedder Marie og er den primære forfatter her ved Elportalen.dk. Mit hovedfokus ligger på at udvikle de guides om el, elselskaber, grøn energi, besparelser af penge og meget, meget mere, som du kan finde her på siden. Det store univers af elselskaber, priser og kWh kan hurtigt blive uoverskueligt, og grundet min uddannelse har jeg stort fokus på, hvordan indhold formidles så den værste forvirring undgås. 

Jeg brænder særligt for tiltag inden for grøn energi og den grønne omstilling. Muligheden for også samtidig at kunne spare penge i den ellers klassiske travle hverdag ~ ja, det er en kæmpe prik over i’et. Også denne mulighed synes jeg endnu ikke er formidlet godt ud til danskerne, og samlet set kom vi derfor til ideen bag Elportalen.dk.

Jeg kommer fra en klassisk kernefamilie, hvor min mor altid har vasket tøj og min far altid har ordnet regningerne ~ yes, I know, det lyder totalt kønsstereotypt. Da min mand og jeg for nogle år siden købte hus, vidste jeg derfor ikke meget om el. Jeg var simpelthen ikke vokset op med det. Men med de ekstra tilførte kvadratmeter, så fandt jeg hurtigt ud af, hvor stor en forskel de helt små ændringer i hverdagen kunne gøre. Herefter begyndte jeg at sætte mig mere grundigt ind i forskellige elselskaber, elaftaler og grønnere muligheder. Jeg kan godt forstå, at mange synes, at elmarkedet virker uoverskueligt. Jeg håber derfor, at de guides, der findes her på siden, kan hjælpe dig godt i gang. Det er slet ikke så skræmmende og komplekst, som man kunne frygte. 

Jeg synes, det er vigtigt, at vi får mere fokus på miljøet, og her er vores daglige forbrug et godt sted at starte. Men jeg synes også, at det er et vigtigt budskab, at man samtidig heller ikke behøver at gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet. 

God læselyst,

Marie Beck Hairing Enemark

MSc, Ph.d.-stud.

Indlæg skrevet af Marie