Om elportalen.dk

Om os

Det kan være lidt af en jungle, når man skal vælge hvilket elselskab, der passer bedst til ens behov. På Elportalen.dk arbejder vi for at gøre hele elmarkedet meget mere overskueligt for den enkelte forbruger. Vi har udviklet en elberegner, så du nemt og bekvemt kan sammenligne elselskaber og priser, så du kan finde frem til det bedste selskab og den bedste pris for dig. 

Det er ikke altid nemt at gennemskue, hvad de forskellige energiselskaber præcis tilbyder, og hvad dette i sidste ende koster for dig som kunde. På denne hjemmeside har du mulighed for at sammenligne elpriser og spare penge på din regning.

Klima og ikke mindst grøn energi 

… er et af de områder, som danskerne prioriterer højest, når der skal stemmes til for eksempel folketingsvalg. Det er blevet en del af vores hverdag, og det påvirker ikke blot os men også kommende generationer.  Her på siden finder du derfor også en masse tips, så du kan gøre dit elforbrug mindre. Det er da værd at overveje – både for miljøet, men også for din pengepung.

Hvor meget tænker du over dit elforbrug?

De fleste bruger ikke særlig meget tid i hverdagen på at spekulere over, hvordan der kan spares på strømmen derhjemme, men det kan faktisk godt betale sig. Et par få ændringer i din hverdag kan nemlig føre til store besparelser, og det er da værd at tænke over. Det lyder måske svært at sænke dit forbrug, men bare rolig. Du behøver hverken spise aftensmad i mørke eller vaske tøj i hånden. Faktisk er ændringerne små ting, som umiddelbart ikke vil påvirke din dagligdag særlig meget – kun din elregning.

Gennemsigtighed

For at kunne udvikle de mest optimale og fuldendte guides, vil du her på siden kunne finde forskellige affiliate links. Disse gør, at vi tjener en lille procentdel af et eventuelt salg, men det kommer ikke til at koste dig en øre ekstra. 

Teamet bag Elportalen


Marie Beck Hairing Enemark
Cand. scient, MSc, Ph.d.-stud

Forfatter & ejer

Se profil


Kontakt os

    Kontaktinformationer